Katalóg

Kategórie

Zľavnený tovar

Nové produkty

Najpredávanejšie

Spálňový nábytok 

V spálni strávime značnú časť nášho života, preto by sme výber spálňového nábytku nemali zanedbávať. Vhodný nábytok dokáže zo spálne vykúzliť harmonické miesto. Naša ponuka obsahuje klasické aj moderné spálne vo všetkých farbách a tvaroch.

Podkategórie

  • Komody

    Praktické komody do každej izby, v rôznej farbe dreva, s veľkými možnosťami variabilného prevedenia, vhodné do každej miestnosti.

  • Matrace

    Kvalitné matrace za super ceny. Vaše pohodlie je pre nás prvoradé a preto Vám ponúkame penové, taštičkové i latexové matrace.

  • Nočné stolíky

    Nočný stolík je praktický pomocník ku každej posteli, preto nesmie chýbať v žiadnej spálni.

  • Perináky
    Ak nemáte posteľ s úložným priestor, tak perinák je pre vás ako stvorený:
  • Pohovky

    Kvalitné čalúnené pohovky s úložným priestorom, rozťahovacie alebo výklopné, vhodné do každej izby.

    Možnosť výberu s rozťahovaním alebo bez rozťahovania. Možnosť výberu poťahovej látky

    V ponuke máme pohovky s polohovaním, čím sa zvyšuje komfort ležania. Pohovky majú bočné čelá, ktoré zabraňujú sálaniu chladu od steny.

    Pohovky sú vhodné do každej detskej izby, hotelovej izby, penziónu alebo iného ubytovacieho zariadenia. 

  • Postele

    V kategórii POSTELE ponúkame lôžka či už celočalúnené, drevené alebo kovové. 

    Väčšina postelí má úložný priestor, do ktorého sa dostanete vyklopením matracov zboku alebo od nôh. Lôžka sú vyrábané buď s napevno namontovanými matracmi, alebo sú len s roštami, čo Vám dáva priestor na výber matraca podľa Vašich požiadaviek. 

    Pri čalúnených posteliach, ktoré vyrába naša spoločnosť už od roku 1991, si môžete vybrať poťah z viac ako 100 rôznych farebných vzorov a zvoliť poťahovú látku podľa svojich požiadaviek. Látky sú vo vysokom štandardne, sú kvalitné, nežmolkujú sú, sú stálofarebné s vysokou oderuodolnosťou. 

    Drevené postele sú taktiež veľmi obľúbené, sú vyrábané v rôznych farbách laminovanej drevotriesky, ich kvalitné prevedenie zaručuje dlhú životnosť a sú vhodné nielen do domácností, ale veľmi obľúbené sú aj v penziónoch, chalupách a iných ubytovacích zariadeniach.

    Kovové postele sú zaujímavé svojím dizajnom. V ponuke nájdete jednolôžka ale aj dvojlôžka. Vďaka pevnej konštrukcii a čistým líniám sú vhodné do každej spálne. 

  • Rošty
    Kvalitné rošty do Vašej postele.
  • Skrine

    Široká ponuka moderných aj klasických skríň vo všetkých veľkostiach farbách prevedeniach. Naša ponuka obsahuje skrine z masívu aj drevotriesky. Nájdete u nás veľké skrine s nadstavcami aj malé úložné skrinky. Našu ponuku obohacuje tiež široká ponuka komôd v kategórii komody. Vyberte si skriňu akú hľadáte, za najlepšiu cenu z pohodlia vášho domova z našej ponuky.

  • Spálne - komplety

    Zariaďte si miesto svojho nočného odpočinku podľa vašich predstáv z veľkej ponuky nášho spálňového nábytku. Máme spálňové komplety za zvýhodnené ceny a tiež osobitne všetky časti vašej spálne. Širokú ponuku postelí, komôd, nočných a toaletných stolíkov, skríň, políc a kresiel. Zastupujeme popredných európskych výrobcov, takže si v kľude a domácej pohode pohodlne vyberte spálňu podľa svojich predstáv. Zariaďte si tak enviroment v ktorom budete odpočívať podľa svetových módnych trendov tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne.

  • Spálne - sektor
    Zariaďte si miesto svojho nočného odpočinku podľa vašich predstáv z veľkej ponuky nášho spálňového nábytku. Máme spálňové komplety za zvýhodnené ceny a tiež osobitne všetky časti vašej spálne. Širokú ponuku postelí, komôd, nočných a toaletných stolíkov, skríň,políc a kresiel. Zastupujeme popredných európskych výrobcov, takže si v kľude a domácej pohode pohodlne vyberte spálňu podľa svojich predstáv. Zariaďte si tak enviroment v ktorom budete odpočívať podľa svetových módnych trendov tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne.
  • Váľandy

    V kategórii  VÁĽANDY nájdete výrobky z našej produkcie. Výrobou váľand sa zaoberáme už od roku 1991 a v portfóliu našich výrobkov máme rôzne typy celočalúnených ako aj "drevených" váľand. 

    V základe rozdeľujeme lôžka na 2 typy: 1.typ je komplet váľanda, ktorej súčasťou je aj matrac namontovaný na jej korpuse  a 2.typ sú váľandy, ktoré sú dodávané len s roštom namontovaným na korpuse postele - bez matraca. 

    Pri váľande typ 1 - Komplet váľanda s namontovaným matracom - si môžete vybrať z 3 typov rôznych matracov: 

    • matrac z Komfort PUR peny do nosnosti 100kg
    • matrac s pružinovým jadrom do nosnosti 100kg
    • komfortný sendvičový matrac ERIK do nosnosti 120kg

    Pri váľande typ 2 - Váľanda dodávaná len s roštom - bez matraca si môžete taktiež zvoliť až 4 typy podkladov:

    • klasický lamelový rošt - výklop zboku
    • polohovateľný lamelový rost - výklop od nôh
    • pevný podklad - výklop zboku
    • drevený latkový rošt - výklop zboku

    Každá naša váľanda má veľký úložný priestor, ktorý určite využijete na odkladanie vecí Vašej domácnosti. Do úložného priestoru sa dostanete vyklopením matracov zboku, alebo od nôh postele pomocou kvalitného kovového výklopného mechanizmu.

    Zladenie váľandy s ostatným interiérom izby dosiahnete vďaka veľkému výberu rôznych typov a farieb poťahových látok. Poťahové látky, ktoré používame na čalúnenie našich výrobkov starostlivo vyberáme, aby sme Vám mohli ponúknuť poťahy v maximálnej kvalite a predĺžili ak životnosť zakúpeného výrobku. Každá z našich poťahových látok je vysoko oderuodolná, taktiež je odolná voči vyblednutiu, vyznačuje sa stálosťou farieb, nežmolkuje sa a a nehorí plameňom, ale odtavuje sa. Na výber ponúkame aj špeciálne poťahové látky označené ako "Pet friendly" a poťahové látky so špeciálnou vodeodolnou úpravou "AquaStop".  

    Páči sa Vám náš výrobok, ale nevyhovujú vám rozmery? Žiadny problém. Každý náš výrobok vieme prispôsobiť Vašim požiadavkám a vyrobiť váľandu podľa Vašich predstáv. Neváhajte a opýtajte sa nás :- )

    Hlavnou zásadou, ktorou sa riadi naša spoločnosť, je kvalita ponúkaných výrobkov a služieb. Našim cieľom je vyrábať a predávať len kvalitný a podľa noriem overený tovar, ktorý je vždy dodaní v čo najkratšom čase. Našim úsilím je maximálna starostlivosť a snaha prispôsobiť sa individuálnym potrebám a želaniam každého zákazníka. 

  • Vankúše
    Pre pohodlný spánok sú dôležité vankúše, ktoré Vám zabezpečia pohodlný spánok, podporu Vašej hlavy, krku a ramien.
na stránke
Zobrazených 163 - 180 z 225 položiek
  • Rýchly náhľad
    449,00 € s DPH

    WIKI I 250 zasúvacia skriňa – je to jednoduchá skriňa skladá sa z troch posuvných dverí.  Farebné prevedenia: biela alebo sonoma Rozmery (ŠxVxH): 250 x 214 x 62 cm Dodacia lehota: 6-7 týždňov

    449,00 € s DPH
    374,17 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    175,00 € s DPH

    Sleepfoam pena je jedinečná svojou výbornou elasticitou, tvarovou stálosťou a dlhou životnosťou. V prípade záujmu o atypický matrac nás prosím kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena sa bude líšiť od štandardnej. Dodacia lehota: 2 - 3 týždne Záruka 2 roky!

    175,00 € s DPH
    145,83 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    579,00 € s DPH

    Udržať poriadok v šatníku je často obrovskou výzvou, no so správnym systémom je to hračka. Trik spočíva vo výbere takej šatníkovej skrine, ktorá presne spĺňa vaše požiadavky, takže môžete vytvoriť dostatočný priestor pre vaše oblečenie. RAMIAK dvojdverová skriňa s posuvnými dverami je unikátna z každého hľadiska. Dodacia lehota: 3-4 týždne

    579,00 € s DPH
    482,50 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    527,34 € s DPH 561,00 € -6%

    Štýlová posteľ s jemnými líniami v modernom dizajne, veľký úložný priestor,  výška sedu cca 58 cm, čalúnená kvalitnou látkou podľa vášho výberu. matrace NIE SÚ súčasťou výrobku uvedená cena je bez matraca rošty SÚ súčasťou výrobku možný výber typu roštu možný výber poťahovej látky  Rozmer ložnej plochy: šírka: 160/180 cm dĺžka: 200 cm Dodanie: 3-4...

    527,34 € s DPH 561,00 € -6%
    439,45 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    490,00 € s DPH

    WIKI II 250 zasúvacia skriňa –  je to jednoduchá skriňa skladá sa z troch posuvných dverí.  Farebné prevedenie: biela/čierna Rozmery(ŠxVxH) : 250 x 214 x 62 cm Dodacia lehota: 6-7 týždňov.

    490,00 € s DPH
    408,33 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    115,00 € s DPH

    Moderná kombinovaná skriňa NATALI ponúka maximálne využitie priestoru. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto, a zároveň poskytne odkladaciu plochu naviac. Ponúka uzavretý úložný priestor, čo ocení každá domácnosť.

    115,00 € s DPH
    95,83 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    441,00 € s DPH

    Luxusný 7-zónový matrac je vyrobený z antibakteriálnych certifikovaných pien (soft / hard) v kombinácii s Visco penou (soft). V prípade záujmu o atypický matrac nás prosím kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena sa bude líšiť od štandardnej. Dostupnosť: 2 - 3 týždne Záruka 5 rokov!

    441,00 € s DPH
    367,50 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    589,00 € s DPH

    Zariaďujete spálňu a hľadáte vhodnú šatníkovú skriňu s dostatočným úložným priestorom? Ponúkame vám skriňu ROMUALDA 180, ktorá navyše upevní štýl interiéru. Dodacia lehota: 2 - 3 týždne

    589,00 € s DPH
    490,83 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    657,06 € s DPH 699,00 € -6%

    Štýlová posteľ s jemnými líniami v modernom dizajne, veľký úložný priestor, nožičky výšky až 14 cm, čalúnená kvalitnou látkou podľa vášho výberu. matrace sú súčasťou postele veľký úložný priestor možný výber poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 160 cm/180 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: 58 cm výška záhlavia: 115 cm drevené nohy: 14...

    657,06 € s DPH 699,00 € -6%
    547,55 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    579,98 € s DPH 617,00 € -6%

    Luxusné dvojlôžko s masívnym záhlavím výšky 115 cm, s veľkým úložným priestorom, komfortnou výškou sedu, čalúnené kvalitnou látkou alebo koženkou podľa vášho výberu. matrace NIE SÚ súčasťou výrobku uvedená cena je bez matraca rošty SÚ súčasťou výrobku možný výber typu roštu možný výber poťahu na posteľ Rozmer ložnej plochy: šírka: 160 cm/180 cm dĺžka:...

    579,98 € s DPH 617,00 € -6%
    483,32 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    109,00 € s DPH

    Moderná policová skriňa NATALI ponúka maximálne využitie priestoru. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto a zároveň poskytne odkladaciu plochu naviac.

    109,00 € s DPH
    90,83 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    488,00 € s DPH

    Luxusný 7-zónový matrac je vyrobený z antibakteriálnych certifikovaných pien (soft / hard) v kombinácii s Visco penou (hard). Matrac je vyrobený bez použitia lepidiel a ponúka voľbu tvrdšej a mäkkšej strany. V prípade záujmu o atypický matrac nás prosím kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena sa bude líšiť od štandardnej. Dostupnosť: 2 - 3 týždne...

    488,00 € s DPH
    406,67 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    639,20 € s DPH 680,00 € -6%

    Štýlová celočalúnená posteľ, veľký úložný priestor, komfortné zdravotne vyhovujúce matrace, výška sedu 56 cm, čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. matrace sú súčasťou postele veľký úložný priestor možný výber poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 160 cm/180 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: 56 cm výška záhlavia: 95 cm nohy čierne: 3,5...

    639,20 € s DPH 680,00 € -6%
    532,67 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    466,24 € s DPH 496,00 € -6%

    Štýlová celočalúnená posteľ v modernom prevedení, s veľkým úložným priestorom a vysokým sedom, čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. matrace NIE SÚ súčasťou výrobku uvedená cena je bez matraca rošty SÚ súčasťou výrobku možný výber typu roštu možný výber poťahu na posteľ Rozmer ložnej plochy: šírka: 160 cm/180 cm dĺžka: 200 cm Dodanie: 3-4 týždne

    466,24 € s DPH 496,00 € -6%
    388,53 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    599,72 € s DPH 638,00 € -6%

    Moderná celočalúnená posteľ s úložným priestorom, komfortné zdravotne vyhovujúce matrace, komfortná výška sedu 52 cm, čalúnená v kvalitnom poťahu. matrace sú súčasťou postele veľký úložný priestor možný výber poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 160 cm/180 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: 52 cm výška záhlavia: 115 cm kovové nohy: 10...

    599,72 € s DPH 638,00 € -6%
    499,77 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    369,00 € s DPH

    Vzdušnosť, dizajn, pohodlie, tieto tri podmienky dokonale spĺňa unikátna posteľ KABOTO. Materiál: masívne drevo Farba: dub Rozmery (ŠxHxV): 168/178x207,6x89 cm Rozmery lôžka (ŠxH): 160/180x200 cm Dodávaná s latkovým roštom Dostupnosť: 3-5 týždňov

    369,00 € s DPH
    307,50 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    457,78 € s DPH 487,00 € -6%

    Moderná celočalúnená posteľ s úložným priestorom, komfornou výškou sedu cca 52 cm, kovové nohy výšky 10 cm, čalúnená v kvalitnom poťahu. matrace NIE SÚ súčasťou výrobku uvedená cena je bez matraca rošty SÚ súčasťou výrobku možný výber typu roštu možný výber poťahu na posteľ Rozmer ložnej plochy: šírka: 160 cm/180 cm dĺžka: 200 cm Dodanie: 3-4 týždne

    457,78 € s DPH 487,00 € -6%
    381,48 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    269,00 € s DPH

    LUCAS NEW posteľ očarí dizajnom s prvkami provensálskeho štýlu. Materiál: borovicové drevo/MDFFarba: bielaRozmery(ŠxHxV): 170/190x210x94 cmPlocha na spanie: 160/180x200 cm Dostupnosť: 3-5 týždňov

    269,00 € s DPH
    224,17 € bez DPH
Zobrazených 163 - 180 z 225 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop