Katalóg

Kategórie

Zľavnený tovar

Najpredávanejšie

Detská a študentská izba 

Detské izby pre bábätká, predškolské a školské deti, až po teenagerov. Vyberte svojim najmilším nábytok do ich izbičky a zútulnite im najkrajšie chvíle života. Z ponuky našich detských izbieb si určite vyberiete.

Podkategórie

  • Detské stoličky a kreslá

    Detské kreslá vhodné pre deti každej vekovej kategórie. Stoličky sú polohovateľné, s nastaviteľnou výškou sedu, sklonu a výšky operadla, na kolieskach, v rôznych farebných prevedeniach. Detské stoličky vhodné do každej detskej izby.

  • Detské izby - sektor

    Tu nájdete detské izby a ďalší detský nábytok pre Vašich najmilších. Ponúkame detský sektorový nábytok, s veľkým množstvom nábytkových prvkov ako sú komody, stolíky, regále a skrinky, z ktorých môžete zariadiť celú detskú izbu v jednom štýle. Nájdete tu aj ďalší nábytok pre deti, ako sú postieľky, steny, doplnky, ktoré do detskej izby neodmysliteľne patrí. Pri pohľade na detské izby od nás, budete chcieť byť opäť dieťaťom ...

  • Detské izby - komplety
    K kategórii detské izby nájdete sektorový nábytok do detských izieb pre tých najmenších, ale aj nábytok pre malých aj veľkých študentov. Atraktívne detské izby sú vhodné na zariadenie, detských aj študentských izieb, ponúkame detský nábytok v rôznych farebných prevedeniach. Veľké množstvo prvkov, s ktorých je možné vyskladať detskú izbu urobí z detskej izbičky útulné miesto pre Vaše ratolesti.
  • Detské postele
    Detičky sú tí najdôležitejší v našom živote. Vybrať im správnu detskú posteľ je neraz neľahká úloha. V našej ponuke detských postelí si môže vybrať postieľky pre bábätká, detské postele pre malé slečny, ako ja detské postele pre nezbedných chlapcov. Nájdete tu praktické kombinované detské postele s policami a zásuvkami, poschodové postele, detské postele s prístelkou a mnoho ďalšieho. Veríme, že z našej bohatej ponuky určite vyberiete svojim deťom ich vysnívanú posteľ.
  • Detské matrace
    Základom zdravého rastu je tiež kvalitný a zdravý spánok. Toto docielite zakúpením vhodného matraca pre vaše zlatíčko.
  • Pohovky

    Kvalitné čalúnené pohovky s úložným priestorom, rozťahovacie alebo výklopné, vhodné do každej izby.

    Možnosť výberu s rozťahovaním alebo bez rozťahovania. Možnosť výberu poťahovej látky

    V ponuke máme pohovky s polohovaním, čím sa zvyšuje komfort ležania. Pohovky majú bočné čelá, ktoré zabraňujú sálaniu chladu od steny.

    Pohovky sú vhodné do každej detskej izby, hotelovej izby, penziónu alebo iného ubytovacieho zariadenia. 

  • Váľandy

    V kategórii VÁĽANDY nájdete výrobky z našej produkcie. Výrobou váľand sa zaoberáme už od roku 1991 a v portfóliu našich výrobkov máme rôzne typy celočalúnených ako aj "drevených" váľand. 

    V základe rozdeľujeme lôžka na 2 typy: 1.typ je komplet váľanda, ktorej súčasťou je aj matrac namontovaný na jej korpuse  a 2.typ sú váľandy, ktoré sú dodávané len s roštom namontovaným na korpuse postele - bez matraca. 

    Pri váľande typ 1 - Komplet váľanda s namontovaným matracom - si môžete vybrať z 3 typov rôznych matracov: 

    • matrac z Komfort PUR peny do nosnosti 100kg
    • matrac s pružinovým jadrom do nosnosti 100kg
    • komfortný sendvičový matrac ERIK do nosnosti 120kg

    Pri váľande typ 2 - Váľanda dodávaná len s roštom - bez matraca si môžete taktiež zvoliť až 4 typy podkladov:

    • klasický lamelový rošt - výklop zboku
    • polohovateľný lamelový rost - výklop od nôh
    • pevný podklad - výklop zboku
    • drevený latkový rošt - výklop zboku

    Každá naša váľanda má veľký úložný priestor, ktorý určite využijete na odkladanie vecí Vašej domácnosti. Do úložného priestoru sa dostanete vyklopením matracov zboku, alebo od nôh postele pomocou kvalitného kovového výklopného mechanizmu.

    Zladenie váľandy s ostatným interiérom izby dosiahnete vďaka veľkému výberu rôznych typov a farieb poťahových látok. Poťahové látky, ktoré používame na čalúnenie našich výrobkov starostlivo vyberáme, aby sme Vám mohli ponúknuť poťahy v maximálnej kvalite a predĺžili ak životnosť zakúpeného výrobku. Každá z našich poťahových látok je vysoko oderuodolná, taktiež je odolná voči vyblednutiu, vyznačuje sa stálosťou farieb, nežmolkuje sa a a nehorí plameňom, ale odtavuje sa. Na výber ponúkame aj špeciálne poťahové látky označené ako "Pet friendly" a poťahové látky so špeciálnou vodeodolnou úpravou "AquaStop".  

    Páči sa Vám náš výrobok, ale nevyhovujú vám rozmery? Žiadny problém. Každý náš výrobok vieme prispôsobiť Vašim požiadavkám a vyrobiť váľandu podľa Vašich predstáv. Neváhajte a opýtajte sa nás :- )

    Hlavnou zásadou, ktorou sa riadi naša spoločnosť, je kvalita ponúkaných výrobkov a služieb. Našim cieľom je vyrábať a predávať len kvalitný a podľa noriem overený tovar, ktorý je vždy dodaní v čo najkratšom čase. Našim úsilím je maximálna starostlivosť a snaha prispôsobiť sa individuálnym potrebám a želaniam každého zákazníka. 

  • Sedacie vaky

    Vyberte si zo širokej ponuky sedacích vakov.

na stránke
Zobrazených 91 - 92 z 92 položiek
  • Rýchly náhľad
    34,00 € s DPH

    Visiaca polica zo sektorovej zostavy TEYO je vyrobená z laminovanej drevotriesky vo farbe Dub sonoma Rozmery (ŠxHxV): 120x23x45,5 cm Hrúbka materiálu: 16 mm Dodávané v demonte.

    34,00 € s DPH
    28,33 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    46,50 € s DPH 50,00 € -7%

    Praktický nočný stolík s dvomi zásuvkami čalúnený kvalitnou poťahovou látkou podľa vášho výberu si môžete ľahko zladiť s Vašou manželskou posteľou, váľandou či pohovkou. Látky sú kvalitné, stálofarebné, nežmolkujú sa, sú oderuodolné, čím je zaručená ich dlhá živostnosť.  Možnosť výberu poťahovej látky TU. Rozmery nočného stolíka: ŠxHxV: 47x41x48 cm...

    46,50 € s DPH 50,00 € -7%
    38,75 € bez DPH
    Znížená cena
Zobrazených 91 - 92 z 92 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop