Katalóg

Kategórie

Nové produkty

Najpredávanejšie

Predsieň 

Predsieňový nábytok je jedným z najpotrebnejších prvkov domáceho interiéru. Bez predsieňovej nábytkovej výbavy by sa náš domov premenil v jedno veľké skladisko topánok, búnd či svetrov. Výberom vhodnej predsiene spravíte z Vašej chodby to pravé miesto na vítanie návštev.

Podkategórie

  • Botníky

    Moderné a praktické výklopné botníky vhodné do každej domácnosti a na každý druhy topánok. Botníky sú v rôznych farebných prevedeniach dreva, aj kombinované: zásuvky a dvierka s poličkami, ako aj z rôznym množstom úložného priestoru.

  • Predsiene - komplety

    V tejto kategórii môžete nájsť jednotlivé typy zostáv do predsiene, chodby, ktoré je možné variabilne umiestňovať alebo zaujímavé predsieňové komplety. Všetky zostavy a komplety sú vyrobené z kvalitného materiálu. Vybrať si môžete z rôzneho druhu, tvaru, farby, ale aj veľkosti zostavy či kompletu.

  • Predsiene - sektor
    Hľadáte nábytok do Vašich predsiení? V našej kategórií nájdete veľké množstvo sektorových predsieňových zostáv, z ktorých si môžete vyskladať predsieň podľa Vašich požiadaviek a priestorových možností. V ponuke nájdete predsiene moderné ale aj rustikálne, predsiene v rôznych kombináciách dreva, ako aj rôzne vešiakové doplnky ako sú zrkadlá, vešiakové tyče a police. Veríme, že z našej bohatej ponuky sektorových predsiení si určite vyberiete a skrášlite tak Vašu vstupnú halu.
  • Vešiaky
    V našej ponuke vešiakov nájdete pestrú škálu stojanových vešiakov, vešiak - nemý sluha, vešia - sluha so stoličkou a mnoho ďalších. Ponúkame vešiaky kovové, drevené, chrómové, kombináciu chróm a drevo v rôznych farrbách a materiálov. . Z bohatej ponuky praktických vešiakov si určite vyberiete pomocníka, ktorý bude účelným a zároveň tým pravým dizajnovým kúskom Vašich predsiení.
na stránke
Zobrazených 19 - 36 z 37 položiek
Zobrazených 19 - 36 z 37 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop