Katalóg

Kategórie

Zľavnený tovar

Nové produkty

Najpredávanejšie

Obývačka - sektor 

V kategórii sektorového nábytku - Obývacie steny nájdete veľké množstvo nábytkových zostáv, ktoré si môžete vyskladať podľa Vašich predstáv. Obývačky sú v rôznych farebných prevedeniach dreva, s LED podsvietením alebo bez podsvietenia, moderné alebo rustikálne. Zo sektorového nábytku obývacích stien si určite vyberiete obývačku, ktorá bude vkusným doplneným vašej obývacej izby.

Podkategórie

  • Obývačka ADONIS

    Luxusná sektorová zostava vhodná na zariadenie obývacích izieb s LED osvetlením.

  • Obývačka NATALIA

    Ozdobné výrezy na dvierkach a zásuvkách, vyrezávané lišty, masívnejšie nožičky a zdobené kované úchyty - to všetko ponúka modelový rad Natalia v prekrásnom rustikálnom štýle. Interiéry zariadené v tomto štýle majú osobitú auru a navodzujú príjemný pocit. K segmentom modelového radu Nostalgia sa dobre hodia dekorácie prírodných materiálov a obrázky s retro prvkami.

  • Obývačka KENT

    Milujete rustikálny štýl a chceli by ste vašim príbytkom dodať historický nádych? Modelový rad Kent je pre vás ako stvorený! Elegantné komody, stolíky, presklené vitríny či skrine s vyrezávanými prvkami a ozdobnými kovovými úchytmi – všetko s archaickým nádychom, ale s praktickým využitím v súčasnosti. Pracovne nadobudnú dôstojnosť, jedálne noblesu, obývačky eleganciu. Buď sa rozhodnete pre tmavšie gaštanové prevedenie alebo svetlejšie Dub Amsterdam. Tento nábytok vám budú určite všetci závidieť.

  • Obývačka HEDA

    Hľadáte zaujímavú a dizajnovú obývačku? Áno? Tak potom je pre Vás ideálnou voľbou sektorová obývačka HEDA v retro štýle.

na stránke
Zobrazených 19 - 19 z 19 položiek
Zobrazených 19 - 19 z 19 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop