Poťahová látka FJORD 07 Tehlová
search

Poťahová látka FJORD 07 Tehlová

9,00 €   s DPH

7,50 €   bez DPH

Kvalitná štruktúrovaná látka FJORD vhodná na náročné použitie. Je vysokooderuodolná, nežmolkuje sa, stálofarebná, nehorí plameňom-odtavuje sa, hustotkaná, s vysokou gramážou tkaniny.

- šírka látky: 146cm (+/-3cm)

- gramáž: 360g/m2

- zloženie: 100% polyester

- oderuodolnosť: 100.000 Martindale

Cena je uvádzaná za bežný meter

Cena poštovného 5,50€ 

Dostupnosť: 3-7 dní

Množstvo

Nádherná kolekcia poťahovej látky FJORD je výbornou voľbou na čalúnenie sedačiek, kresiel, pohoviek, na sedáky, paletové sedenie a mnoho iného. Kvôli malým rozdielom vo farebnosti tkaných nití má jemný dvojfarebný efekt, čo dodáva látke zaujímavý a pútavý vzhľad. Na prvý pohľad Vás upúta svojou zaujímavou štruktúrou, ktorý vytvára originálny reliéfny efekt. Vďaka svojej vysokej oderuodolnosti a vysokej gramáži je určená na náročné používanie. Na jej čistenie nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky, úplne postačí jemná handrička a biele mydlo. 

- šírka látky: 146cm (+/-3cm)

- gramáž: 360g/m2

- zloženie: 100% polyester

- oderuodolnosť: 100.000 Martindale

- spôsob ošetrovania a čistenia: nebieliť (nechlórovať), nežmýkať, nesušiť v sušičke, sušiť naležato, sušiť len v tieni, žehliť pri nízkej teplote, na čistenie používať len jemnú handričku a biele mydlo.

Cena je uvádzaná za bežný meter!

UPOZORNENIE: Farby vo Vašom monitore nemusia byť také, ako sú v skutočnosti! Môžu sa líšiť v závislosti od nastavenia monitora!

Základné údaje

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.