Váľanda OLÍVIA - ľavá strana

Nový produkt

Moderná rohová celočalúnená váľanda s úložným priestorom a praktickými bočnými čielkami, kvalitný, zdravotne vyhovujúci matrac.

Dostupnosť: 3-4 týždne 

Viac detailov

Dostupnosť:

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 39 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 39 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 7,80 €.


352,50 € s DPH

-6%

375,00 €  s DPH

293,75 € bez DPH

Slovenský výrobok - výrobca VAŽO NÁBYTOK

  

Moderná rohová celočalúnená váľanda OLÍVIA je praktické lôžko s veľkým úložným priestorom, do ktorého sa dostanete otvorením matraca zboku. Súčasťou váľandy je kvalitné zdravotne vyhovujúci matrac. Na výber máte z troch typov matracov, ktoré sú zárukou dobrého spánku. Vyberte si látku z nášho vzorkovníka, v ktorom nájdete širokú škálu poťahových farieb a vzorov a dolaďte tak váľandu s ostatným interiérov Vašej izby. 

- možný výber poťahovej látky

- možný výber typu matraca

- možný výber šírky 80 cm alebo 90 cm

Technické parametre:

* celkové rozmery: DlxŠ: 203 x 83/93 cm

* výška čiel: 80 cm

* výška sedu: 42 cm

* rozmer ložnej plochy: DlxŠ: 195 x 80/90 cm

* váľanda je na 2 mm plastových klzáčikoch

* úložný priestor pod celou plochou matraca s otváraním zboku

Typy matracov na výber:                      

* Zdravotne vyhovujúci polyuretánový matrac vyrobený z kvalitnej peny, ktorá sa vyznačuje dobrou elasticitou a tvárovou stálosťou, typ monoblok, nosnosť matraca do 100 kg

* sendvičový matrac ERIK z pružnej elastickej peny, ktorý je zložený z viacerých tuhostných pien, s vrstvou mäkkej studenej peny navrchu pre vyšší komfort, nosnosť matraca do 120 kg.

* kvalitný matrac s pružinovým jadrom a nosnosťou do 100 kg. Na pružinovom jadre sú umiestnené roznášajúce vrstvy vysoko gramážneho filcu, ktorý zabraňuje prestupu pružín. Matrace zaisťujú vhodnú oporu ležiaceho tela a udržujú chrbticu v prirodzenom fyziologickom tvare.

Možnosť výberu poťahovej látky:

Látky sú rozdelené do 3 cenových skupín a je možné ich medzi sebou ľubovoľne kombinovať t.j. látku z I. cenovej skupiny môže skombinovať napríklad aj s látkou z  II.cenovej skupiny.  Môžete si vybrať iný poťah na matrac a iný na korpus váľandy. Cena váľandy sa mení v závislosti od zvolenej cenovej skupiny látky, kde I.CS je najlacnejšia, III. CS je najdrahšia. Po vybratí poťahovej látky, nás prosím, kontaktujte za účelom zaslania individuálnej cenovej ponuky. Poťahovú látku si môžete vybrať po kliknutí na nasledovné adresy:

Poťahy zaradené do I. cenovej skupiny

Poťahy zaradené do II. cenovej skupiny

Poťahy zaradené do III. cenovej skupiny

Záruka: 24 mesiacov

Počet balíkov pri expedícii: 3 kusy (2xčelo + 1xlôžko)

Rozmery pri čalúnenom nábytku sú v tolerancii +/-3 cm.

Cena sa líši podľa poťahovej látky.

Možnosť výroby váľandy atypických rozmerov.

Potrebujete pomôcť s objednávkou alebo poradiť pri výbere? Chcete objednať tovar, ale systéme Vám neumožňuje uskutočniť objednávku? Radí Vám poradíme. Otázky napíšte kliknutím na nasledovnú adresu:

(pre odoslanie emailu kliknite TU

alebo telefonicky na čísle: 0918 660 717.

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Napísať názor

Váľanda OLÍVIA - ľavá strana

Váľanda OLÍVIA - ľavá strana

Moderná rohová celočalúnená váľanda s úložným priestorom a praktickými bočnými čielkami, kvalitný, zdravotne vyhovujúci matrac.

Dostupnosť: 3-4 týždne 

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop