Katalóg

Kategórie

Nové produkty

Najpredávanejšie

Spálňový nábytok 

V spálni strávime značnú časť nášho života, preto by sme výber spálňového nábytku nemali zanedbávať. Vhodný nábytok dokáže zo spálne vykúzliť harmonické miesto. Naša ponuka obsahuje klasické aj moderné spálne vo všetkých farbách a tvaroch.

Podkategórie

  • Komody

    Praktické komody do každej izby, v rôznej farbe dreva, s veľkými možnosťami variabilného prevedenia, vhodné do každej miestnosti.

  • Matrace

    Kvalitné matrace za super ceny. Vaše pohodlie je pre nás prvoradé a preto Vám ponúkame penové, taštičkové i latexové matrace.

  • Nočné stolíky

    Nočný stolík je praktický pomocník ku každej posteli, preto nesmie chýbať v žiadnej spálni.

  • Perináky
    Ak nemáte posteľ s úložným priestor, tak perinák je pre vás ako stvorený:
  • Pohovky

    Kvalitné čalúnené pohovky s úložným priestorom, rozťahovacie alebo výklopné, vhodné do každej izby.

    Možnosť výberu s rozťahovaním alebo bez rozťahovania. Možnosť výberu poťahovej látky

    V ponuke máme pohovky s polohovaním, čím sa zvyšuje komfort ležania. Pohovky majú bočné čelá, ktoré zabraňujú sálaniu chladu od steny.

    Pohovky sú vhodné do každej detskej izby, hotelovej izby, penziónu alebo iného ubytovacieho zariadenia. 

  • Postele

    V kategórii POSTELE ponúkame lôžka či už celočalúnené, drevené alebo kovové. 

    Väčšina postelí má úložný priestor, do ktorého sa dostanete vyklopením matracov zboku alebo od nôh. Lôžka sú vyrábané buď s napevno namontovanými matracmi, alebo sú len s roštami, čo Vám dáva priestor na výber matraca podľa Vašich požiadaviek. 

    Pri čalúnených posteliach, ktoré vyrába naša spoločnosť už od roku 1991, si môžete vybrať poťah z viac ako 100 rôznych farebných vzorov a zvoliť poťahovú látku podľa svojich požiadaviek. Látky sú vo vysokom štandardne, sú kvalitné, nežmolkujú sú, sú stálofarebné s vysokou oderuodolnosťou. 

    Drevené postele sú taktiež veľmi obľúbené, sú vyrábané v rôznych farbách laminovanej drevotriesky, ich kvalitné prevedenie zaručuje dlhú životnosť a sú vhodné nielen do domácností, ale veľmi obľúbené sú aj v penziónoch, chalupách a iných ubytovacích zariadeniach.

    Kovové postele sú zaujímavé svojím dizajnom. V ponuke nájdete jednolôžka ale aj dvojlôžka. Vďaka pevnej konštrukcii a čistým líniám sú vhodné do každej spálne. 

  • Rošty
    Kvalitné rošty do Vašej postele.
  • Skrine

    Široká ponuka moderných aj klasických skríň vo všetkých veľkostiach farbách prevedeniach. Naša ponuka obsahuje skrine z masívu aj drevotriesky. Nájdete u nás veľké skrine s nadstavcami aj malé úložné skrinky. Našu ponuku obohacuje tiež široká ponuka komôd v kategórii komody. Vyberte si skriňu akú hľadáte, za najlepšiu cenu z pohodlia vášho domova z našej ponuky.

  • Spálne - komplety

    Zariaďte si miesto svojho nočného odpočinku podľa vašich predstáv z veľkej ponuky nášho spálňového nábytku. Máme spálňové komplety za zvýhodnené ceny a tiež osobitne všetky časti vašej spálne. Širokú ponuku postelí, komôd, nočných a toaletných stolíkov, skríň, políc a kresiel. Zastupujeme popredných európskych výrobcov, takže si v kľude a domácej pohode pohodlne vyberte spálňu podľa svojich predstáv. Zariaďte si tak enviroment v ktorom budete odpočívať podľa svetových módnych trendov tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne.

  • Spálne - sektor
    Zariaďte si miesto svojho nočného odpočinku podľa vašich predstáv z veľkej ponuky nášho spálňového nábytku. Máme spálňové komplety za zvýhodnené ceny a tiež osobitne všetky časti vašej spálne. Širokú ponuku postelí, komôd, nočných a toaletných stolíkov, skríň,políc a kresiel. Zastupujeme popredných európskych výrobcov, takže si v kľude a domácej pohode pohodlne vyberte spálňu podľa svojich predstáv. Zariaďte si tak enviroment v ktorom budete odpočívať podľa svetových módnych trendov tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne.
  • Váľandy

    V kategórii  VÁĽANDY nájdete výrobky z našej produkcie. Výrobou váľand sa zaoberáme už od roku 1991 a v portfóliu našich výrobkov máme rôzne typy celočalúnených ako aj "drevených" váľand. 

    V základe rozdeľujeme lôžka na 2 typy: 1.typ je komplet váľanda, ktorej súčasťou je aj matrac namontovaný na jej korpuse  a 2.typ sú váľandy, ktoré sú dodávané len s roštom namontovaným na korpuse postele - bez matraca. 

    Pri váľande typ 1 - Komplet váľanda s namontovaným matracom - si môžete vybrať z 3 typov rôznych matracov: 

    • matrac z Komfort PUR peny do nosnosti 100kg
    • matrac s pružinovým jadrom do nosnosti 100kg
    • komfortný sendvičový matrac ERIK do nosnosti 120kg

    Pri váľande typ 2 - Váľanda dodávaná len s roštom - bez matraca si môžete taktiež zvoliť až 4 typy podkladov:

    • klasický lamelový rošt - výklop zboku
    • polohovateľný lamelový rost - výklop od nôh
    • pevný podklad - výklop zboku
    • drevený latkový rošt - výklop zboku

    Každá naša váľanda má veľký úložný priestor, ktorý určite využijete na odkladanie vecí Vašej domácnosti. Do úložného priestoru sa dostanete vyklopením matracov zboku, alebo od nôh postele pomocou kvalitného kovového výklopného mechanizmu.

    Zladenie váľandy s ostatným interiérom izby dosiahnete vďaka veľkému výberu rôznych typov a farieb poťahových látok. Poťahové látky, ktoré používame na čalúnenie našich výrobkov starostlivo vyberáme, aby sme Vám mohli ponúknuť poťahy v maximálnej kvalite a predĺžili ak životnosť zakúpeného výrobku. Každá z našich poťahových látok je vysoko oderuodolná, taktiež je odolná voči vyblednutiu, vyznačuje sa stálosťou farieb, nežmolkuje sa a a nehorí plameňom, ale odtavuje sa. Na výber ponúkame aj špeciálne poťahové látky označené ako "Pet friendly" a poťahové látky so špeciálnou vodeodolnou úpravou "AquaStop".  

    Páči sa Vám náš výrobok, ale nevyhovujú vám rozmery? Žiadny problém. Každý náš výrobok vieme prispôsobiť Vašim požiadavkám a vyrobiť váľandu podľa Vašich predstáv. Neváhajte a opýtajte sa nás :- )

    Hlavnou zásadou, ktorou sa riadi naša spoločnosť, je kvalita ponúkaných výrobkov a služieb. Našim cieľom je vyrábať a predávať len kvalitný a podľa noriem overený tovar, ktorý je vždy dodaní v čo najkratšom čase. Našim úsilím je maximálna starostlivosť a snaha prispôsobiť sa individuálnym potrebám a želaniam každého zákazníka. 

  • Vankúše
    Pre pohodlný spánok sú dôležité vankúše, ktoré Vám zabezpečia pohodlný spánok, podporu Vašej hlavy, krku a ramien.
na stránke
Zobrazených 19 - 36 z 225 položiek
  • Rýchly náhľad
    490,68 € s DPH 522,00 € -6%

    Praktická polohovateľná celočalúnená posteľ s úložným priestorom. Matrace sú súčasťou postele. Možnosť výberu farby poťahu: kvalitné poťahové látky odolné voči vyblednutiu, nežmolkujú sa, sú oderuodolné Rozmer ložnej plochy: šírka: 160cm alebo 180cm dĺžka: 200cm výška sedu: 45cm výška záhlavia: 95cm Dostupnosť: 3-4 týždne 

    490,68 € s DPH 522,00 € -6%
    408,90 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    342,16 € s DPH 364,00 € -6%
    Výpredaj

    Rohová laminovaná váľanda s úložným priestorom, s praktickými bočnými čielkami, kvalitné zdravotne vyhovujúce matrace, veľký výber poťahových látok. matrac je súčasťou váľandy možnosť výberu typu matraca možnosť výberu farby dreva: Dub sonoma/Buk možnosť výberu poťahovej látky Rozmery: šírka ložnej plochy: 80/90 cm dĺžka ložnej plochy: 195 cm...

    342,16 € s DPH 364,00 € -6%
    285,13 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    234,06 € s DPH 249,00 € -6%

    Moderná laminovaná váľanda s úložným priestorom, s krátkym bočným čielkom, kvalitné zdravotne vyhovujúce matrace, veľký výber poťahových látok. matrac je súčasťou váľandy možnosť výberu typu matraca možnosť výberu farby dreva: Dub sonoma/Buk možnosť výberu poťahovej látky Rozmery: šírka ložnej plochy: 80/90 cm dĺžka ložnej plochy: 195 cm Dodanie: 3-4...

    234,06 € s DPH 249,00 € -6%
    195,05 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    313,96 € s DPH 334,00 € -6%
    Výpredaj

    Moderná váľanda s laminovaným korpusom a veľkým úložným priestorom. Komfortné zdravotne vyhovujúce matrace čalúnené kvalitnou poťahovou látkou. matrac je súčasťou váľandy možnosť výberu typu matraca možnosť výberu farby dreva: Dub sonoma/Buk možnosť výberu poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 80/90 cm dĺžka ložnej plochy: 195 cm Dodanie:...

    313,96 € s DPH 334,00 € -6%
    261,63 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    576,22 € s DPH 613,00 € -6%

    Moderná celodrevená posteľ STELA, ktorej súčasťou sú komfortné zdravotne vyhovujúce matrace čalúnené v kvalitnom poťahu podľa výberu. matrace sú súčasťou postele možný výber poťahu na matrace možný výber farby dreva: Dub sonoma/Buk úložný priestor Rozmery:  rozmer ložnej plochy: 160/180x200 cm výška sedu: 54 cm výška záhlavia: 95 cm Dodanie: 3-4 týždne

    576,22 € s DPH 613,00 € -6%
    480,18 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    656,12 € s DPH 698,00 € -6%

    Posteľ s veľkým úložným priestorom a vysokým sedom. Jej súčasťou sú kvalitné, zdravotne vyhovujúce matrace + pohodlný Topper pre zvýšenie komfortu spania. Očalúnená je látkou odolnou voči oderu a vyblednutiu. Topper a matrace sú súčasťou postele možný výber poťahovej látky možný výber typu matraca Rozmer ložnej polochy: šírka: 160 alebo 180cm dĺžka:...

    656,12 € s DPH 698,00 € -6%
    546,77 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    375,06 € s DPH 399,00 € -6%

    Moderná celočalúnená váľanda s úložným priestorom a praktickými bočnými čielkami, súčasťou je kvalitný, zdravotne vyhovujúci matrac a pohodlný topper.  možný výber poťahovej látky možný výber typu matraca rozmer ložnej plochy DxŠ: 200x80 alebo 200x90 cm komfortná výška sedu až 54 cm matrac a topper je súčasťou výrobku pravá strana Dodania: 3-4 týždne

    375,06 € s DPH 399,00 € -6%
    312,55 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    230,30 € s DPH 245,00 € -6%

    Praktická váľanda s úložným priestorom, dodávaná s podkladom pod matrac, avšak bez matraca. Drevené strieborné nohy výšky 8 cm. Čalúnená kvalitnou poťahovou látkou.  matrac NIE JE súčasťou výrobku uvedená cena je bez matraca rošt JE súčasťou výrobku možný výber poťahu na váľandu Rozmer ložnej plochy: šírka: 80/90 cm dĺžka: 200 cm Dodanie: 3-4 týždne

    230,30 € s DPH 245,00 € -6%
    191,92 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    787,72 € s DPH 838,00 € -6%

    Luxusná celočalúnená posteľ s elegantným vysokým záhlavím 132 cm, komfortné zdravotne vyhovujúce matrace, čalúnená v kvalitnom poťahu podľa výberu. matrace sú súčasťou postele veľký úložný priestor možný výber poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 160 cm/180 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: 62 cm výška záhlavia: 132 cm kovové nohy: 8...

    787,72 € s DPH 838,00 € -6%
    656,43 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    404,20 € s DPH 430,00 € -6%
    Výpredaj

    Moderná rohová celočalúnená váľanda s veľkým úložným priestorom a excelentnou výškou sedu až 54 cm. Komfortné zdravotne vyhovujúce matrace, čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. matrace sú súčasťou váľandy možnosť výberu tyu matraca možnosť výberu poťahovej látky Rozmery:  ložná plocha: 80/90x200 cm výška sedu: 54 cm nohy: drevené 14 cm Dostupnosť:...

    404,20 € s DPH 430,00 € -6%
    336,83 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    513,24 € s DPH 546,00 € -6%

    Luxusná rozkladacia pohovka s dizajnovo prešívanými vankúšmi a úložným priestorom. Určená na každodenné spanie s rozkladom AUTOMAT. Čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. možnosť výberu poťahovej látky Rozmery: ložná plocha: 195x75 cm po rozložení: 195x145 cm výška sedu: 40 cm výška čela: 78 cm Dostupnosť: 3-4 týždne

    513,24 € s DPH 546,00 € -6%
    427,70 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    322,42 € s DPH 343,00 € -6%

    Moderná celočalúnená váľanda s veľkým úložným priestorom na drevených nohách výšky 5 cm. Komfortné zdravotne vyhovujúce matrace, čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. matrace sú súčasťou váľandy možnosť výberu typu matraca možnosť výberu poťahovej látky Rozmery:  šírka ložnej plochy: 80 cm/90 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: 45 cm Dodanie:...

    322,42 € s DPH 343,00 € -6%
    268,68 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    316,78 € s DPH 337,00 € -6%

    Moderná polohovateľná celočalúnená váľanda s nohami výšky 10 cm a veľkým úložným priestorom. Komfortný zdravotne vyhovujúci matrac, čalúnená kvalitnou poťahovou látkou. matrac je súčasťou váľandy možnosť výberu poťahovej látky Rozmery: ložná plocha: 80/90x200 cm výška sedu: 50 cm nohy: 10 cm Dostupnosť: 3-4 týždne

    316,78 € s DPH 337,00 € -6%
    263,98 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    553,66 € s DPH 589,00 € -6%

    Štýlová celočalúnená posteľ s veľkým úložným priestorom, očalúnená kvalitnou poťahovou látkou, s možnosťou výberu podkladu pod matrac. matrace NIE sú súčasťou postele rošty sú súčasťou postele možný výber poťahovej látky  Rozmery:  šírka ložnej plochy: 160/180 cm dĺžka ložnej plochy: 200 cm výška sedu: cca 55 cm  výška záhlavia: 115 cm nohy kovové: 5...

    553,66 € s DPH 589,00 € -6%
    461,38 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    78,96 € s DPH 84,00 € -6%

    Topper - vrchný doplnkový matrac s výškou 5 cm, jadro z kvalitnej HR peny, s prateľným úpletovým poťahom. Dodáva väčší komfort, možno ho použiť aj na nevyhovujúci a tvrdý matrac. Rozmery: dĺžka: 200 cm šírka: 80/90/160/180 cm výška: 5 cm Dodanie: 3-4 týždne

    78,96 € s DPH 84,00 € -6%
    65,80 € bez DPH
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    393,00 € s DPH

    Kombinovaná priestranná skriňa s množstvom odkladacieho priestoru zo spálňovej zostavy VERA. Možnosť výberu farebného prevedenia. Rozmery (ŠxVxH): 228x214x58 cm. Dodanie: 3-4 týždne

    393,00 € s DPH
    327,50 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    99,00 € s DPH

    Perinák BETTY 2 BE-02-040 je skutočne praktický a funkčný, dokonale ho využijete na odloženie vašich perín a prikrývok, a tým vám vydržia čo najdlhšie svieže a voňavé. Je vyrobený z kvalitnej laminovanej DTD. Farba: biela, dub sonoma, buk Rozmery (ŠxHxV): 84,8x39,4x93,3 cm Úložný priestor Výklopné dvierka Kvalitný slovenský výrobok

    99,00 € s DPH
    82,50 € bez DPH
  • Rýchly náhľad
    29,00 € s DPH

    Anatomický vankúš JIMM je z visco peny. Vankúš je vybavený odnímateľným prateľným poťahom.

    29,00 € s DPH
    24,17 € bez DPH
Zobrazených 19 - 36 z 225 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop