Katalóg

Kategórie

Zľavnený tovar

Nové produkty

Najpredávanejšie

Jedáleň a Kuchyňa 

Kuchyne sú tradičným miestom každej domácnosti, sú miestom prípravy jedál, miestom kde sa vykonáva prevažna väčšina domácich prác a v neposlednom rade – kuchyňa je miestom spoločných stretnutí rodín alebo jednotlivých členov domácnosti. U nás si bez problémov vyberiete moderný aj klasický nábytok a kuchyne podľa svojho vkusu.

Podkategórie

  • Barové sety
    Praktickým riešením nielen pre malé byty sú barové pulty a sety. V ponuke nájdete barové pulty a sety, ktoré sú vhodné ako do kuchyne, tak do obývacej izby. Vybrať si môžete z rôznych druhov, typov a dizajnov, od moderných, až po bežné riešenia.
  • Jedálenské komplety

    V kategórii jedálenské sety nájdete veľké množstvo drevených jedálenských kompletov v rôznych farbách dreva, sklenené jedálenské komplety v kombinácii kovu a skla, ako aj kombinované jedálenské sety drevom a kovom. Jedálenské komplety moderného dizajnu ako aj klasického dizajnu budú praktickým doplnením Vašej kuchyne.

  • Jedálenské stoly
    Jedálenské stoly sú súčasťou každej kuchyne. V našom e-shope Vám ponúkame jedálenské stoly celodrevené, kovové , sklenené, alebo aj kombinované kov+drevo a kov+tvrdené sklo. Taktiež si môžete vybrať z rôznych farebných prevedení dreva ako buk, jelša, slivka, wenge, dub sonoma, orech a mnoho ďalších. Stoličky ku jedálenským stolom si môžete vybrať v kategórii "stoličky" a dotvoriť si tak jedálenský komplete podľa svojich predstáv.
  • Kuchyne

    Potrebuje Vaša kuchyňa zmenu? Už dlho túžite po výmene kuchynskej linky a neviete aký dizajn si vybrať? Z našej ponuky typizovaných kuchýň si určite vyberiete kuchyňu podľa Vašich predstáv. Ponúkame kuchyne v rustikálnom štýle ako aj moderné kuchynské linky v rôznych rozmeroch a farebných prevedeniach. Z našej ponuky kuchynských liniek za prijateľné ceny si určite vyberiete z pohodlia Vášho domova.

  • Kuchynské drezy
    Kuchynské drezy rôznych tvarov, rozmerov, a kvality. Je možné si zakúpiť od klasických vaničkových drezov, po kombinované s odklapovým priestorom.
  • Stoličky
    Hľadáte stoličky s jedálenskému stolu??? Alebo stoličku k zasadaciemu stolíku??? V našom e-shope máme na výber stoličky kovové, chrómové, kožené, čalúnené...
  • Ratanový nábytok

    Pre lepší zážitok z odpočinku pod šírym nebom sme pre vás pripravili záhradné jedálenské sety a zostavy, z ktorých si určite vyberiete. Vhodné do záhrady, pod altánok aj na terasu. Konštrukcia je vyrobená z kovu, plastu a umelého ratanu.

na stránke
Zobrazených 19 - 36 z 50 položiek
Zobrazených 19 - 36 z 50 položiek

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop