Filter vlastností

Kategórie

Kategórie

Výbery

Výbery

Cena

Cena

  • 46,00 € - 909,00 €

Postele od Slovenského výrobcu VAŽO NÁBYTOK

V kategórii VAŽO - Slovenský výrobca - POSTELE nájdete výrobky z našej produkcie. Výrobou postelí sa zaoberáme už od roku 1991 a v portfóliu našich výrobkov máme rôzne typy celočalúnených ako aj "drevených" postelí. 

V základe rozdeľujeme lôžka na 2 typy: 1.typ je Komplet posteľ, ktorej súčasťou je aj matrac namontovaný na korpuse postele a 2.typ sú postele, ktoré sú dodávané len s roštom namontovaným na korpuse postele - bez matraca. 

Pri posteli typ 1 - Komplet posteľ s namontovaným matracom - si môžete vybrať z 3 typov rôznych matracov: 

  • matrac z Komfort PUR peny do nosnoti 100kg
  • matrac s pružinovým jadrom do nosnosti 100kg
  • komfortný sendvičový matrac ERIK do nosnosti 120kg

Pri posteli typ 2 - Posteľ dodávaná len s roštom - bez matraca si môžete taktiež zvoliť až 4 typy podkladov:

  • klasický lamelový rošt - výklop zboku
  • polohovateľný lamelový rost - výklop od nôh
  • pevný podklad - výklop zboku
  • drevený latkový rošt - výklop zboku

Každá naša posteľ má veľký úložný priestor, ktorý určite využijete na odkladanie vecí Vašej domácnosti. Do úložného priestoru sa dostanete vyklopením matracov zboku, alebo od nôh postele pomocou kvalitného kovového výklopného mechanizmu.

Zladenie postele s ostatným interiérom izby dosiahnete vďaka veľkému výberu rôznych typov a farieb poťahových látok. Poťahové látky, ktoré používame na čalúnenie našich výrobkov starostlivo vyberáme, aby sme Vám mohli ponúknuť poťahy v maximálnej kvalite a predĺžili ak životnosť zakúpeného výrobku. Každá z našich poťahových látok je vysoko oderuodolná, taktiež je odolná voči vyblednutiu, vyznačuje sa stálosťou farieb, nežmolkuje sa a a nehorí plameňom, ale odtavuje sa. Na výber ponúkame aj špeciálne poťahové látky označené ako "Pet friendly" a poťahové látky so špeciálnou vodeodolnou úpravou "AquaStop".  

Páči sa Vám náš výrobok, ale nevyhovujú vám rozmery? Žiadny problém. Každý náš výrobok vieme prispôsobiť Vašim požiadavkám a vyrobiť posteľ podľa Vašich predstáv. Neváhajte a opýtajte sa nás :- )

Hlavnou zásadou, ktorou sa riadi naša spoločnosť, je kvalita ponúkaných výrobkov a služieb. Našim cieľom je vyrábať a predávať len kvalitný a podľa noriem overený tovar, ktorý je vždy dodaní v čo najkratšom čase. Našim úsilím je maximálna starostlivosť a snaha prispôsobiť sa individuálnym potrebám a želaniam každého zákazníka. 

Počet produktov: 46

Zobrazené produkty: 1-18 z 46 položiek

Aktívne filtre